2015/11/18

Vidaus triatlonas, 200 m plaukimas - 20 km dviratis - 2 km bėgimas, 2015-11-08, Klaipėda

Šiame metų laike ne tik gamta pradeda ruoštis žiemos miegui, bet ir žmogaus fizinis kūnas nebėra toks gyvybingas, lyginant su šviesiuoju ir šiltuoju metų laiku. Tačiau tam, kad prisikelti, kartais reikia numesti lapus. Tai tiesiog yra natūralus gamtos dėsnis.
Žmogus yra be galo prisitaikanti būtybė prie įvairių aplinkybių. Galbūt todėl net ir mūsų gamtinėje zonoje, kai triatlono sezonas baigiasi pakankamai anksti, atsirado naujas formatas - vidaus triatlonas. Tokių varžybų esminis skirtumas yra tas, kad jis vyksta viduje - sporto klube, kuriame plaukiama baseine, važiuojama ant dviračio treniruoklio ir bėgama ant bėgimo takelio.

Taigi sužinojęs, kad Klaipėdos Impuls klube bus rengiamos šios varžybos, nusprendžiau ir aš prajudinti žiemos miegui besiruošiančius kaulus. Ir nors atstumas, iš pirmo žvilgsnio, atrodo nerimtas, tačiau sporto klube įprasti kilometrai apgaulingai atrodo ilgesni nei yra iš tikrųjų, o paprakaituoti tenka turbūt net daugiau nei lauko sąlygomis. Sudalyvavau taip, kaip leido varžovai, turėjau puikų sekmadienį ir pavyko laimėti savo pirmąjį vidaus triatloną!:)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą