2017/01/24

Iron Tour Panevėžys-Klaipėda 2017

Norėčiau šiais metais įspausti dar vieną man svarbų pėdsaką, kuris, tikiuosi, apjungs ir daugiau žmonių. Seniai kirbėjo mintis apjungti du man labai brangius miestus: Panevėžį ir Klaipėdą. Tik galvojau, kaip tą padaryti, juk šių miestų kaip ir nelabai kas sieja. Bet po to supratau, kad ta jungiamoji jungtis yra žmonės. Juk tiek Klaipėdoje galima būtų surasti panevėžiečių, savo šaknis įleidusių šiame mieste, tiek klaipėdiečių, apsigyvenusių Panevėžyje. 
Todėl vienas iš šios akcijos tikslų - pasidalinti informacija apie šiuos žmones, kurių profesiniais pasiekimais, gražiais ir prasmingais darbais didžiuojasi Klaipėdos ir Panevėžio miestų bendruomenės. Planuojame kiekvieną savaitę paviešinti po vieną žmogų, interviu forma.
Akciją vainikuos liepos 28 d. simbolinis ištvermės žygis iš Panevėžio į Klaipėdą.
Tą dieną planuoju startuoti Panevėžio Ekrano mariose, kuriose nuplauksiu 3 km, po to dviračiu važiuosiu 250 km iš Panevėžio į Klaipėdą ir jau uostamiestyje įveiksiu 30 km bėgdamas. 

 Akcijos tikslai:
* paskatinti abiejų miestų glaudesnį bendradarbiavimą;
* Atkreipti dėmesį į šiuose miestuose gyvenančius žmones, savo darbais, prasminga profesine veikla garsinančius tiek Klaipėdą, tiek Panevėžį;
* Populiarinti triatlono sporto šaką Klaipėdoje;

 Visa informacija bus pasiekiama FB puslapyje: https://www.facebook.com/IronTour2017/.



1 komentaras: